برلیانت بزرگمهر در گفتوگو با فارس، در مورد اثر استفاده از لبنیات کم چرب یا پرچرب در سلامت افراد اظهار داشت: همیشه به افراد توصیه میکنیم که در مصرف لبنیات از جمله شیر یا ماست از نوع کم چرب آن استفاده کنند. چرا که چربی حیوانی موجود در لبنیات پرچرب علاوه بر چاقی سبب افزایش نامطلوب چربی خون و فشار خون میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: از طرفی چربیهای اشباع شده در لبنیات پرچرب زمینهساز بیماریهای قلبی و عروقی هستند ولی نمیتوانیم بگوییم افراد از لبنیات بدون چربی استفاده کنند چرا که نوعی اسید چرب غیراشباع در لبنیات وجود دارد که برای قلب و عروق مفید است و نمیتوان جامعه را از آن محروم کرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: میزان جذب کلسیم در شیرهای کم چرب بیشتر است و از طرفی بسیاری از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین A و E نیز از همین طریق جذب بدن میشود در حالی که در لبنیات پرچرب تنها چیزی که به بدن تحمیل میشود چربی است.